Medlemsansökan i Brinka SKK

Brinka SKK välkomnar er till vår konståkningsklubb.
Medlemsavgiften bekostar delar av vår verksamhet, främst ishyra och tränare.

Inom Brinka SKK ser vi gärna att man vill vara medlem i klubben som aktiv medlem eller stödmedlem.
Vi har därför följande medlemsavgifter under säsongen 2018/19;
250kr för aktiv åkare/enskild person.
350kr för familj (alla boende på samma folkbokföringsadress).

I medlemsansökan ska ni fylla i om ni godkänner att Brinka SKK enligt dataskyddsförordningen får använda era personuppgifterna i vårt medlemsregister. Personuppgifterna i medlemsregistret används till utskick av medlemsinformation och bidragsansökningar.

Varje familjemedlem som vill vara aktiv måste fylla i varsin ansökan.

Medlemsavgiften betalas via utskickad faktura.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter