Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskola

Skridskolan är en viktig del i Brinka SKK:s verksamhet. Den utgör basen för att klubben ska fortsätta växa. Skridskoskolan är tänkt ge en god grund till alla som vill lära sig åka skridskor oavsett hur de vill nyttja det i framtiden.
Skridskoskolan är ett samarbete med Sandvikenhus AB som en del i deras arbete att öka integration och samarbete i de olika bostadsområdena.

Charlotta Lindgren är ansvarig för skridskoskolan tillsammans med Brinkas huvudtränare David Haywood. Om du har frågor ang. skridskoskolan kan du ta kontakt med Charlotta via e-post This is a mailto link
Alla våra tränare är utbildade via Svenska Konståkningsförbundet och/eller SISU. Våra hjälptränare är ungdomar som har åkt konståkning i flera år och som utbildats och utbildas internt inom vår förening.


Våra tränare ser varje individ för sig och flyttar upp åkare i nya grupper utefter de utvecklas. Brinka skk anser att det är viktigt att åkarna hela tiden får nya utmaningar för att utvecklas och behålla intresse för idrotten

I skridskoskolan använder man sig av märkestagning som testsystem. Det finns 8 olika LEO-märken (se vidare under rubriken teknikmärken i vänsterkolumnen)
Tränarna har som lägst grundkursutbildning. Hjälptränare finns som resurser på skridskoskolan.

Ju äldre och bättre våra åkare blir ju färre kan de vara på isen samtidigt då det behövs mera utrymme för att kunna fortsätta utvecklas.

Nyheter ifrån skridskoskolan

Aktuella aktiviteter


Åkare

Anmälan till Hösten 2019 Konståkningsgrupper

Grupper säsongen 2019/2020


Skridskoskolan

Skridskoskola


Tävlingskalender
Säsongen 2019/2020

A-tävlingar  

Klubbtävlingar 

Stjärntävlingar  


Testtagningar   


Brinkaläget 2019


 


 

sisu


 

 

Sandvikenbingo

 

 


 

SANDVIK logga 

Sandvikenhus logga

credibilia logga

 


Vi tänker på vårt uppförande

Uppförande kod

Postadress:
Brinka Sandviken KK - Konståkning
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info