Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till sammandrag 3-4 sept i Bollnäs

30 JUL 2022 12:33
Helgen 3-4 September bjuder Norra Svealands Konståkningsförbund in till sammandrag för distriktets A-åkare, B-åkare och Stjärnåkare med test Basic 1/Fri 1 och uppåt.
  • Skapad: 30 JUL 2022 12:33

Under helgen så kommer deltagarna få träna tillsammans med flera av distriktets tränare, samt för gästtränare Alexander Majorov. 
Alexander är flerfaldig svensk- och nordisk mästare, samt har representerat Sverige i EM, VM och OS. Idag arbetar Alexander som Leg. Fysioterapeut, samt som tränare. Alexander kommer att hålla i ispass, samt fysträning och teoripass för de lite lite äldre åkarna.
Alla åkare erbjuds träningspass både på lördag 3/9 och söndag 4/9 men kan välja delta en eller två dagar.
Plats: Bollnäs Ishall, Sävstaås IP Bollnäs
Ca tider: 8.30 - 19.00 Lördag (3 ispass, 1 fyspass + teori för ungdom 13 och uppåt), 8.30 - 17.00 Söndag (2 ispass, 1 fyspass + teori för Ungdom 13 och uppåt) (miniorer 2 ispass + 1 fyspass/dag)
Kostnad: 300 kr/dag, miniorer 200/dag, Inklusive mat (lördag lunch o middag, söndag lunch), bindande anmälan. Om avanmälan sker efter anmälningstidens utgång så kommer halva priset att debiteras. Vi kan erbjuda denna låga kostnaden tack vare bidrag för "återstartstöd" 
Boende: Deltagare ansvarar själva för bokning av boende. Ange kod “Bollnäs Konståkning” för rabatterat pris hos Scandic Bollnäs.
Enkelrum 900/natt, dubbelrum 1000/natt trebäddsrum 1200/natt fyrbäddsrum 1400/natt.
Obs! För att få rabatten måste rummen bokas senast 14 augusti!
Om någon vill ha hjälp att hitta någon att dela rum med så fyll i det på anmälan, den måste då göras senast 12 augusti så vi hinner se om det finns några att dela med och hinna boka innan 14 augusti. 
Anmälningsavgifter skall betalas klubbvis, sammanställning kommer att mailas till alla klubbar efter anmälningstidens utgång.
Vi kan komma behöva hjälp med skjuts av åkare mellan ishallen och fysträningen på lördagen. Om du som förälder eller åkare kan hjälpa till med det så fyll även i det på anmälningsformuläret (tiden ska ej krocka med NSK´s årsmöte om ni tänkt delta på det)
Länk till anmälningsformulär sammandrag: https://forms.gle/Lw6dcBTbdLTq9Hr48
Anmälan skall besvaras senast  2022-08-21.
Välkomna till Bollnäs önskar NSK´s styrelse och elitombud Amanda Palmér
Skribent: Marjaana Daniels
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Brinka Sandviken KK - Konståkning
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info