Hoppa till sidans innehåll

Stötta Brinka SKK

19 APR 2020 19:00
Med anledning av situationen i samhället på grund av Corona-viruset har Brinka en ekonomisk utmaning de kommande månaderna. Ett sätt att hjälpa till och stötta föreningen är att vara med på en försäljning.
  • Uppdaterad: 19 APR 2020 19:00

Stötta Brinka SKK

Med anledning av situationen i samhället på grund av Corona-viruset har Brinka en ekonomisk utmaning de kommande månaderna. Ett sätt att hjälpa till och stötta föreningen är att vara med på en försäljning.

Vi kommer från den 21/4 starta vår försäljning genom Tvättmästaren (www.tvättmästarn.se). Försäljningen pågår till den 31/5. Broschyrer kommer att finnas på kansliet under off ice tiderna se kalendern på hemsidan  v 17. 
I TVÄTTMÄSTARN´s sortiment hittar ni prisvärda förbrukningsvaror av hög kvalité. Produkterna är Svensktillverkade och hela 87% av det som lämnar vårt lager är miljömärkt med Svanen. Om man inte har broschyren finns all information på deras hemsida.

En annons kommer att finnas på Facebook. Sprid denna annons bland vänner och bekanta som sedan kan kontakta dig och ange vad de önskar köpa. Var och en av de som säljer tar emot sina beställningar. Ett användarnamn och lösenord kommer att skickas till alla säljare under maj månad, registrering sker först när man lägger in sin slutbeställning. För varje sålt paket får Brinka ca 50 kr. Vid frågor kontakta Carola Norman (Linnéa Johansson gr 3)
073 8059446
This is a mailto link

Ett annat sätt att stötta Brinka är att sätta in en summa på Brinkas konto   5624-0559 eller att bli sponsor. Läs mer om det under Sponsorer på Brinka.se.

Vi hoppas på att så många som möjligt kan vara med att bidra.

Mvh Brinka SKK

Skribent: Magdalena Chlapowska
Epost: Adressen Gömd

Aktuella aktiviteter


Åkare

Anmälan till Hösten 2020 Konståkningsgrupper

Grupper säsongen 2019/2020


Skridskoskola VT 2020

Skridskoskola

Anmälan till Hösten 2020 Skridskoskola 

Tävlingskalender
Säsongen 2019/2020

A-tävlingar  

Klubbtävlingar 

Stjärntävlingar   


Testtagningar   


 

 


Brinkalägret 2020 


 


 

sisu


 

Sandvikenbingo

 


 

SANDVIK logga 

Sandvikenhus logga

credibilia logga

 


Vi tänker på vårt uppförande

Uppförande kod

Postadress:
Brinka Sandviken KK - Konståkning
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info