Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Guldsponsorer


Credibilia Rekrytering & Bemanning

"Vi brinner för att matcha rätt person till rätt uppdrag, eftersom det ger så mycket energi för båda parter. En lyckad rekrytering eller bemanningslösning kan helt enkelt förändra allt, både på individ- och företagsnivå. Det är vår drivkraft."

www.credibiliarekrytering.se

Sandviken bingo

"Visste du att Sandvikensbingo är en av stadens största sponsorer till det lokala föreningslivet? Varje gång du spelar gynnar du samtidigt hundratals ungdomar i det lokala föreningslivet.
Vi har funnits sedan mitten på 60 talet och genererat intäkter till ungdomsidrotten i Sandviken, idag har vi en omsättning på ca. 9 milj. per år och betalade ut  ungefär 600.000:- till våra medlemsföreningar 2014.”

www.sandvikenbingo.se

Sandvikenhus AB

Sandvikenhus AB har de senaste åren sponsrat Brinka SKK:s skridskoskola. I gengäld arrangerar Brinka SKK skollovsaktiviteter för Sandvikenhus AB:s hyresgäster samt att de får ett antal friplatser i vår skridskoskola varje år. I år har 11 av Sandvikenhus AB:s hyresgäster lärt sig att åka skridskor med oss i Brinka SKK och tack vare detta fått upp ögonen för konståkning som idrott, men också fått en chans till rörelse hela livet tack vare sin skridskoåkning. Sponsringspengarna går även till att hålla nere kostnaderna i skridskoskolan, ishyra och tränararvoden.

Sandvikens kommun

Sandvikens kommun lämnar verksamhetsbidrag till Brinka SKK.

www.sandviken.se

Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings AB

Sandvikens Sotarverktyg Försäljnings AB sponsrar med glädje Brinka SKK för deras fantastiska arbete med barn och ungdomar.
Redan i tidig ålder får barnen kunskap om träningens, kostens och sammanhållningens betydelse inom konståkning. Det finns möjlighet till tränarutbildning för den intresserade ungdomen.
Att träna i Brinka SKK där man också fostras i att vara bra förebild för varandra ger åkarna en erfarenhet för livet.

www.sotarverktyg.se

Sisu idrottsutbildarna

”SISU Idrottsutbildarna är idrottens egen utbildningsorganisation och studieförbund. Vi arbetar med bildning och utveckling inom idrotten för att stimulera till människors lärande.
Vi anordnar utbildningar för idrotten, både som ett allmänt kursutbud, men även på initiativ av och i samarbete med föreningar och förbund."
www.sisuidrottsutbildarna.se/gavleborg

Svenska spel

www.svenskaspel.se/grasroten

SANDVIK AB

Sandvik är en högteknologisk global industrikoncern med  verksamhet i 150 länder.

Företagets fokus ligger på innovation baserad på unik kompetens inom materialteknik och industriprocesser. Verksamhet bedrivs på tjugotalet orter i Sverige med Sandviken som huvudort, medan huvudkontoret ligger i Stockholm. ett levande samhälle på de orter vi är verksamma är viktigt för oss, där vi fokuserar på samarbeten inom innovation, utbildning och kunskap samt säkerhet och hälsa.

www.home.sandvik/se/

Uppdaterad: 23 AUG 2018 14:09 Skribent: Brinka skk

Postadress:
Brinka Sandviken KK - Konståkning
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info