Avgifter 2020/21

Information om medlemsavgift, träningsavgifter samt övriga avgifter för test och tävling samt förväntade uppgifter som medlem.

Medlemsavgift för säsong 2020/21

250kr för enskild åkare/person
350kr för familj (alla boende på samma folkbokföringsadress)

Regler och avgift vid avslutande av medlemskap

Om avslut av medlemskap under höstterminen sker före den 30/9 ska medlemsavgift samt 50 % av höstterminens träningsavgift betalas till klubben. Om avslut av medlemskap sker efter den 1/10 ska medlemsavgift samt full träningsavgift för höstterminen betalas till klubben. Om avslut av medlemskap under vårterminen sker före den 31/1 ska 50 % av vårterminens träningsavgift betalas till klubben. Om avslut av medlemskap sker efter den 31/1ska full träningsavgift för vårterminen betalas till klubben.

Avgift skridskoskola

550 kr/termin
10 tillfällen, 1gång/vecka

Märken vid märkestagning

50 kr styck

Träningsavgift/termin för konståkningsgrupperna

För konståkningsgrupperna bestämmer antal ispass avgiften. Varje åkare betalar efter hur många ispass som max önskas per vecka. Varje grupp har ett intervall på hur många pass de får schemalagda per vecka. Varje åkare kan sedan individuellt ha ett avvikande antal pass från gruppen där åkarens vilja och ambition får bestämma antalet ispass. Vi försöker så långt det är möjligt att ha fasta träningstider men ibland måste vi göra om i schemat på grund av ändrade istider. Meddela senast 30/9 för höstterminen och senast 5/1 för vårterminen om antal ispass ska ändras.

Terminsavgifter i konståkningsgrupperna

Antal ispass/vecka Träningsavgift/termin
6-7 3450kr
5 3000kr
4 2550kr
3 2100kr
2 1600kr
1 1100kr

Utöver ispassen tillkommer 1-3 kostnadsfria markträningar/vecka beroende på hur många ispass man tränar.

Avbetalning

För de som tränar 4ggr/vecka eller mera finns ett avbetalningsalternativ, kontakta kassören för
mer information.

Nytt tävlingsprogram

För C-åkare 300 kr
För B-åkare 500 kr
För A-åkare 500 kr för det långa och 400 kr för det korta programmet

Musik till tävlingsprogram

Om du vill ha hjälp med musik som ska klippas tillkommer en extra avgift.
För C-åkare 200 kr.
För B och A-åkare 250 kr.

Anmälningsavgifter till tävling

Anmälningsavgifterna till tävling fastställs varje år av Svenska konståkningsförbundet. Klubben betalar anmälningsavgiften i samband med att åkaren anmäls till tävlingen och fakturerar sedan åkaren kostnaden efter tävlingen. Regler för anmälan och avanmälan anges i inbjudan för respektive tävling.

Åkare som tävlar med 2 program betalar den högre avgiften i de fall det står två olika avgifter.
Slingatävling: 80 kr
Stjärntävling: 325 kr/525 kr
Klubbtävling: 425 kr/625 kr
A-tävling: 525 kr/ 875 kr

Funktionärsuppdrag, fikabröd och lotteripriser

En person i varje familj förväntas att vara funktionär på 1-3 evenemang/termin (tävling, test, show) samt att bidra med fikabröd på dessa. Vi har också lotterier under säsongen där alla familjer förväntas bidra med ett lotteripris per termin.
Detta gäller alla i konståkningsgrupperna (ej skridskoskolan). Om man är flera åkare från samma familj (skrivna på samma folkbokföringsadress) så är det en person i familjen som förväntas delta som funktionär vid evenemang.

Försäljning

Det genomförs ett antal, ca 2-5, försäljningar/säsong, t.ex. försäljning av strumpor, kakor etc. Alla i konståkningsgrupperna (ej Skridskoskolan) förväntas delta på dessa försäljningar. Detta gör att vi kan hålla nere avgifterna något. Möjlighet att betala förtjänstsumman mot faktura finns om man önskar det, ta kontakt med kassören för mer information. Om man är flera åkare från samma familj (skrivna på samma folkbokföringsadress) så räknas
försäljningen per familj.

Slipning av skridskor

75 kr för medlem (betalning sker med Swish direkt vid slipningstillfället).
100 kr för icke medlemmar.

Uppdaterad: 14 JUN 2018 21:19 Skribent: Brinka SKK

Anmälan till hösten 2020 konståkningsgrupper