Vår styrelse

Brinka SKK:s styrelse arbetar för att bedriva en bred verksamhet för barn och ungdomar där så många som möjligt får möjlighet att lära sig åka konståkning. Brinka SKK eftersträvar att alla aktiva i föreningen får åka konståkning på sina egna villkor och att vi både har bredd och spets inom vår verksamhet.

Brinka SKK:s styrelse arbetar intensivt för att genom eget idellt arbetet, sponsorer och bidragsansökningar hålla ner träningsavgifterna och på så sätt möjliggöra för flera att delta i verksamheten. Styrelsen arbetar för att ha välutbildade tränare och att tillgången till istider är i relevans till vårt behov.

Styrelsen arbetar medvetet för att skapa så stor delaktighet som möjligt från medlemmarna i föreningen och för att fördela arbetet i olika arbetsgrupper/kommittéer.

Uppdaterad: 11 AUG 2016 15:36 Skribent: Brinka SKK