Hoppa till sidans innehåll

Information till Brinkas tävlingsåkare


Sista anmälningsdatum som står i tävlingskalendern är baserat på tävlingsreglerna för när sista anmälning till tävlingar måste göras.Brinka SKK:s tränare gör varje år en tävlingskalender för säsongen.
Utvalda tävlingar kommer att läggas ut på hemsidan under rubriken Tävlingskalender. Åkaren ansvarar för att anmäla till Brinka via anmälningsformuläret på hemsidan under respektive tävling.

Anmälan till andra valfria tävlingar ska alltid göras i samråd med Brinka SKK:s huvudtränare samt val av medföljande tränare ska vara klart innan sista anmälningsdatum för tävlingen. Åkarna bekostar själva tränare till dessa tävlingar. Anmälan till andra tävlingar än de som finns i Brinkas tävlingskalender görs till Marie-Louise NymanThis is a mailto link
 
Vilken/vilka tränare som följer med på tävlingar kan ändras under tävlingssäsongens gång. För att spara miljö och pengar ska medföljande tränare alltid beredas plats i bil av någon av de tävlandes familjer.

Vill man inte tävla på aktuell tävling meddelar man Brinka för avanmälan. Avanmäler man sig inte kommer åkaren att anmälas till tävlingen och därmed också faktureras avgiften. Sista dag för avanmälan brukar vara 3 veckor innan tävlingen.

Sista anmälningsdatum som står i tävlingskalendern är baserat på tävlingsreglerna för när sista anmälning till tävlingar måste göras.

Anmälningsavgiften faktureras efterkommande månad.
Avgiften betalas in till Brinkas bg 5624-0559

Ca en vecka innan tävling publiceras schema och deltagarlista på arrangörens hemsida. 

I undermenyn till vänster finns vår tävlingskalender för säsongen, information om tävlingsregler, licens och försäkring, vad som gäller för program, checklista och Svenska Konståkningsförbundets testsystem.

Uppdaterad: 26 AUG 2017 21:51 Skribent: Brinka skk

Aktuella aktiviteter


Åkare

Anmälan till hösten 2020 konståkningsgrupper

Grupper säsongen 2020/2021


Skridskoskola VT 2020

Skridskoskola

Brinka SKK:s sommarskridskoskola

Anmälan till Hösten 2020 Skridskoskola 

Tävlingskalender
Säsongen 2019/2020

A-tävlingar  

Klubbtävlingar 

Stjärntävlingar   


Testtagningar   


 

 


Brinkalägret 2020 


 


 

sisu


 

Sandvikenbingo

 


 

SANDVIK logga 

Sandvikenhus logga

credibilia logga

 


Vi tänker på vårt uppförande

Uppförande kod

Postadress:
Brinka Sandviken KK - Konståkning
Hedåsvägen 8
81161 Sandviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info